“Edi Rama ka përdhosur institucionet”- Meta flet për padinë ndaj Autoritetit të Dosjeve: Nesër do të publikoj edhe…

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, ka folur këtë të enjte në lidhje kallëzimin e bërë prej tij në SPAK ndaj Autoritetit të Dosjeve.

“Unë do të ftoja të jemi sa më serioz përpara teleshikuesve që e kanë të gjithë inteligjencën që sulmet vijnë jo nga institucionet por nga mafia në pushtet. Nuk ka shqiptar që nuk e di që Edi Rama i ka përdhurosur këto institucione, dhe këta e kanë pranuar të përdhosen. E tha në Kongresin e PS që SPAK-u është krijesë e partisë dhe id ha urdhër kë duhet të s

Sot unë kam bërë publik kallëzimin penal që e kam dorëzuar në SPAK për anëtarët e manipulimit të dosjeve. Nga dita e nesërme do të bëjë publike dhe marrëveshjen e bërë me avokatin tim që do të ndjekë këët çështje.

Kjo çështje do të ndiqet në nivel kombëtar por dhe në nivel ndërkombëtar. Me metoda t ëish-Sigurimit të Shettit u cënohet jeta e personave të përfshirë vetëm për arsye politike. Më 25 vjen një e-mail anonim te autoriteti i dosjeve”, tha Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.