Ish-shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura nxjerr detajet e reja: Ju tregoj pse Komanda Amerikane e Operacioneve Speciale do vendosen në Shqipëri

Vendosja në Shqipëri të një shtabi të Forcave Operacionale Speciale Amerikane, që u njoftua të enjten, është konsideruar një lajm i mirë edhe prej ish-shefit të Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura, Bardhyl Kollçaku.

“Ngritja e këtij shtabi është një lajm i shumë pritur, vjen natyrshëm për vendin tonë, pasi marrëdhëniet me SHBA, janë në nivelin më të lart”, thotë.

Ngritja e këtij shtabi vjen në një moment jo dhe aq të qetë për rajonin.

“Është një përgjigje për këdo, dhe për influencat ruse, kineze…”, shprehet Kollçaku për abc News.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *