Ja kur vendoset përfundimisht fati i Emiljano Shullazit dhe grupit të tij

Seanca për dhënien e vendimit për Emiljano Shullazin, Blerim Shullazin dhe Gilmando Danin do të zhvillohet më tre dhejtor. Pas debateve të forta që u zhvilluan në seancën e gjyqit, Apeli i GJKKO-së ka vendosur që të shtyjë seancën më 3 dhjetor për të dhënë vendimin përfundimtar e për të vulosur fatin e kësaj dosjeje.

 “Komunikohet në mënyrë të përmbledhur se, sot më datë 24.11.2021, në Gjykatën e Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, u zhvillua seanca gjyqësorepërçështjen me nr. 1/4/5/24/138 akti, datë regjistrimi 13.12.2018,mbi ankimin e Prokurorit dhe mbi ankimet etë pandehurve E.Sh., E.Z., G.D., E.Q., dhe B.Sh. Gjykata pasi shqyrtoi çështjen, shtyu shpalljen e vendimit për në datë 03.12.2021, ora 13:00”, thuhet në njoftim.

Sot Gjykata ka dhënë urdhër për gjykim pa mbrojtje, për dy të pandehurit Blerim Shullazi dhe Gilman Dodani, por ky vendim ka ngjallur tensione në sallën e gjyqit, duke bërë që të gjithë të largoheshin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *