Zgjedhjet në Medvegjë, Bujanoc e Preshevë/ Refik Hasani: Serbia, politikë diskriminuese ndaj shqiptarëve, po na lë pa përfaqësues. Të reagojnë Tirana dhe Prishtina zyrtare

Leave a Reply

Your email address will not be published.