Protestat kundër rritjes së çmimit, deputeti i Partisë Demokratike përplaset me policinë

Deputeti i Partisë Demokratike, Lefter Gështenja, është përplasur me policinë në ‘Zogun e Zi’, ndërsa uniformat blu të shumta në numër kanë kërkuar që të largojnë me forcë protestuesit.

Gështenja ka kërkuar që policia të mos prekë protestuesit dhe të mos shoqërojë asnjë qytetar, ndërkohë që nga ana e policisë është kërkuar ligji, i cili sipas tyre është mbrojtja e të drejtave dhe lirisë së qytetarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.