Tragjedia në Bullgari/Eksperti nxjerr videon dhe tregon versionin e frikshëm: Shpërthimi në autobus ishte…

Një ekspert bullgar ka deklaruar në studion e ‘Bulgaria on Air’ se tragjedia mund të jetë një akt politik. Hristo Radkov, kryetar i Shoqatës së Shoferëve Bullgarë, tha se ka shumë gjasa që zjarri të jetë shkaktuar nga një shpërthim. Sipas tij, duket shumë e vështirë që autobusi të merrte flakë në atë mënyrë dhe të digjej aq shpejt.

 “Edhe nëse pasagjerët do ishin në gjumë, sërish do kishin kohë të reagonin. Por zjarri shpërtheu jashtëzakonisht shpejt. Ka shumë mënyra se si një autobus mund të marrë flakë, por ky është një autobus i ri, me materiale që nuk digjen- prandaj them se aty brenda diçka po digjej me shumë forcë”, tha Radkov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *