VIDEO/Alfred Cako lëshon ‘bombën’: Brenda 2 javëve do të arrestohet Sali Berisha, ndërsa Shkëlzenin do ta…

Konspiracionisti Alfred Cako ka deklaruar se do të fillojë një luftë e egër ndaj Sali Berishës dhe djalit të tij Shkëlzenit. Sipas Cakos, ekzistojnë dy skenarë njëri prej tyre është ngritja e akuzave mbi përfshirjen e Shkëlzen Berishës në aferën e Gërdecit dhe skenari i dytë është arrestimi i Berishës brenda dy javëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.