VIDEO/Shikoni si e thërret Edi Rama Gjergj Lucën dhe si i shkon ai nga pas

Kryeministri Edi Rama së bashku me atë të Kosovës mbajtën sot në sarajet e Gjergj Lucës takimin e radhës mes dy qeverive. Gjatë ecjes në drejtim të kinemave të krijuara nga Luca në ‘Fish City’, Edi Rama thërret Lucën që t’i shpjegojë Albin Kurtit ato që ka ndërtuar aty veçanërisht sallat e kinemasë.

“O Albin hajde se po të pret Gjergji”. Dhe Kurti i bashkohet shefit të qeverisë dhe biznesmenit i cili i flet Ramës me një gjuhë shumë jo formale: “me le o vlla me fol tani”, dëgjohet në video.

Leave a Reply

Your email address will not be published.