Nxorën të dhënat e shqiptarëve, gjykata merr vendimin ndaj 4 të ndaluarve

Gjykata ka dhënë vendimin mbi 4 të ndaluarit të cilët nxorën të dhënat e shqiptarëve.

Gjykata ka caktuar masën e sigurisë arrest shtëpie për 3 prej të ndaluarve; Andi Agaraj, Klodian Sota dhe Endri Ikonomi ndërsa ka dhënë masën detyrim paraqitje për Eni Qirjako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *