Prokuroria zbardh dosjen e ‘frikshme’ të Tom Doshit

Shtetasi Tom Doshi, Rezulton të ketë qenë person nën hetim apo I akuzuar për kryerje të veprës penale:

Plagosjes së rëndë me dashje e kryer në bashkëpunim dhe sjellje e padenjë në shoqëri.
Organizimit dhe pjesëmarrjes në grumbullime të paligjshme.
Goditjes për shkak të detyrës dhe dëmtime të tjera me dashje.
Kallëzim I rremë, deklarim i rremë para prokurorit, kanosje për deklarime a dëshmi apo përkthim të rremë.
Refuzimit për deklarim apo deklarim i rremë i pasurisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.